torsdag, juli 17, 2014

S-24h

Veckan då allt vill strula sig är förstås sista veckan före semestern. "Det är väl tänkt att du ska börja gå hem tidigt nu och liksom ladda ner mot semestern?" sa kollegan idag då hon lämnade kontoret på utsatt tid. Jag hade i sanning ett par veckor i början där det var ganska lagomt lunk med möjlighet till längre luncher och tidiga eftermiddagar, så jag klagar inte. Nu kör jag full fart in i mål istället, det funkar det också. Förstår bara inte vart allt kommer ifrån plötsligt.

Som att det inte räckte togs det imorse ett snabbt beslut om att visst gräva upp vår gård för avloppsarbetet så nu har vi ett stort hål och en stor jord-/stenhög mitt framför ingången. Egentligen skulle det skjutas in plaströr i betongrören men av nån anledning som jag faktiskt inte orkade grotta ner mig i (jag håller med grannen "Vi måste kanske inte förstå allt, vi har ju anlitat folk för det") så grävs det istället. Jag vet inte vad vi ska göra av rören vi köpt men det löser sig nog.

Ja och så backade kollegan in i vår bil på jobbets parkering igår. Men det tror jag hon mår sämre över än vi. Ingen kom till skada och lackskador kan åtgärdas.

Men det ska vara fint väder nästa vecka!


Inga kommentarer: