måndag, december 04, 2017

Trötthetens måndagspris

Sitter uppkrupen på sängen med datorn i knäet med tv:n igång och upplever nån slags rekord i trötthet. Eller kanske inte egentligen, men just nu känns det så. Jag gillar att vi fått nån slags rutin i att M åker hem med morgontåget vid 5 på måndagar istället för att åka på söndag eftermiddag (kvällståg är det ont om), men vi måste få till rutin att somna tidigt på söndagar också.

Igår var som inget riktigt i rätt ordning. Vi kom på ganska sent att vi inte ätit middag vilket slutade med att vi bakade scones och åt istället (inte så bra men gott) och när vi väl lagt oss så ångrade sig M och klev upp och borrade det som var kvar i ett av de i helgen nyinköpta klädskåpen. Han ville göra klart, vilket var tacksamt. Så vi hjälptes åt med det där sista.

Så det blev till sist lite sent. Om man tänker att klockan ringde 3.50 i vart fall. Men det gick bra och jag var ganska pigg på jobbet under förmiddagen också. Sen ställde en medarbetare in sitt utvecklingssamtal på eftermiddagen så då packade jag ihop före fikat och åkte hem. Väl hemma var jag toktrött och sov ett par timmar. Antagligen dumt, men det susade i huvudet. Sen har jag jobbat en liten stund igen och nu sitter jag här och tänker, som en repris på igår, att jag kanske borde fixa middag...

Inga kommentarer: