söndag, december 10, 2017

System overload

Men jösses vad den här hjärnan slagit över den här veckan. Totalt! Under fredagen så vittnade känslan i huvudet om att det jag haft under veckan är migrän. Den där "efterskalvskänslan" var supertydlig så gissningsvis är det nåt slags märkligt migränanfall jag haft. Jag drog mig till minnes att jag fick aura-känsla redan i måndags under ett medarbetarsamtal men den väntade migränsmällen kom aldrig då. Så det blev väl nån slags outslagen variant. Eller så motades det delvis bort av de värktabletter jag tagit under veckan.

Hursom, det nojade till mitt huvud och så googlande av dumma saker som stämmer överens med annat har skapat total overload. För andra natten i rad har jag nu drömt virriga cancerdrömmar i vilka jag stressat runt med ett timglas i bakgrunden som alldeles för snabbt rann ut.

Jag kanske borde följa ett gott råd jag fått från både en kollega och M och kanske boka en tid på hälsocentralen och få chans att vädra mina orosmoln och diffusa symptom så att de antingen får ett namn och en strategi att motverkas, eller bara kan läggas till historien.

Det brukar ju vara något annat bakom såna här "episoder", det vet jag ju. Jag drar mig till minnes att jag just före jul förra året till sist hamnade på en akuttid efter att ha haft en massa migrän (och då hjärntumörsångest) som jag inte låtit vila ut, tex. Det är mycket saker som ska summeras och göras klart, jag drivs av en önskan att få lägga saker till handlingarna, och det kanske stressar mer än nödvändigt. Sen är det väl det här med jul och familjehögtid och förväntningar, minnen, familjedefinitioner osv som fortfarande inte riktigt är så pass kompis med mig som jag trott. 

Det kommer en januari också snart, visst?

Inga kommentarer: