söndag, september 10, 2017

Tantvarning!

Jag tror att det här är året då jag på riktigt börjar känna viss oro för att jag håller på att trilla över till en mer praktisk och bekväm tant. Ungefär. Jag frågar Lil'sis ideligen om kläder och saker för att se till att det inte sker. Lite oklart vari oron egentligen ligger, men jag vill väl helt enkelt inte riktigt vara där än.

Igår shoppade jag och M vinterskor och han övertalade mig till att köpa ett kängor som jag inte vet om de är för mycket "kulturtant" eller inte. Han tyckte de var fina, jag gillade dem med viss reservation för att jag inte riktigt kan bestämma mig för hur jag ser på det multifärgade "garnet" (som inte är riktigt så mycket orange som på bilden), men de var oändligt sköna och dessutom fodrade. Kanske inga skor att ha på kontoret men i övrigt vore de perfekta vinterskor.

I eftermiddags när vi skulle till svärföräldrarna en sväng så sa jag att jag var lite frusen. "Ta de nya skorna?" Jag svarade nåt svävande och M tittade på mig och frågade om jag ångrat mig igen. Jag vet inte!!!

Sen när blev saker så besvärliga? Jag hade lättare att veta vad jag gillade och inte som tonåring än nu...

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Haha, och jag har verkligen släppt loss min inre kulturtant! Handlar på Gudrun Sjöden och använder bara bekväma skor (men det sista har jag iof gjort länge).

Sara sa...

Åh, jag beundrar dig lite det gör jag. Jag gillar det där, det gör jag, men har svårt att få in mig själv i bilden bara. Det är kanske lite som med flygandet just nu; jag vill inte riktigt passa in i kulturtanten. Inte riktigt än. Men skorna behåller jag och försöker göra till mina egna :)