söndag, februari 05, 2017

Söndag, söndag

Det blev en lindrig förkylning ändå. Jag gick till apoteket och fick tips om en nässpray som skulle vara bra för bihålorna och den gjorde susen ganska fort. Trycket i huvudet försvann nästan direkt. Jag är fortfarande snuvig men inte så farligt. Känns ändå som en seger.

M åkte för helgen för en dryg timme sen ungefär och jag försöker hålla mig sysselsatt och jaga bort den där jobbiga känslan jag har varje söndag vi skiljs åt. Märkligt att det är så fortfarande ett drygt år senare. Och jag tror det är ganska ömsesidigt. Han blir lite seg och drar ut på saker och kommer aldrig iväg då han tänkt medan jag går runt och vill "pyssla om" på nåt vis.

Men nu har han farit och då har vi vår vanliga lunk här hemma. Rosa blir lite ledsen och går undan (även om det är mycket mer kortvarigt numera då hon verkar lärt sig att han alltid kommer hem igen), Smilla är ganska obrydd och jag försöker plocka undan handdukarna som M har en tendens att sprida omkring sig, plockar disk, startar lite för sen tvätt inför morgonens arbetsdag och försöker sen hitta nåt jag vill se på tv under tiden som jag väntar på att han ska ringa och säga att han är framme.

Just ikväll tittar, eller snabbspolar mestadels faktiskt, jag mig igenom gårdagens delfinal i melodifestivalen. Nu har jag hunnit läsa rubriker med kritik så förväntningarna var väl inte höga men... Nja, det är åtminstone hittills inget vidare. Det känns faktiskt mest som att jag tittar på ett barnprogram med tråkig pausmusik. Jag vet inte om man ska skylla på programledarna för hur bra kan det bli med det manuset? Inte särskilt väl? Det brukar bli bättre till finalen och det är ju på nåt vis Eurovision som är roligast i slutändan ändå.

Det blev en variant av engelska scones till frukost både lördag
och söndag i helgen. Finns inget bättre än just gräddade scones!

Nä nu ska jag strax byta över till säsongstarten av Hela England Bakar på TV4 play istället, som jag saknat det!

Inga kommentarer: