lördag, november 07, 2015

Rastad Sara

Igår var jag på AW med jobbet, nästan alla var med och det blev en riktigt trevlig kväll. Personligen kanske jag var lite lågmäld, blandat med en del skrattattacker som jag lovar mer var ett resultat av en enorm trötthet än alkoholintag. De sista två timmarna av arbetsdagen var jag på riktigt så trött att jag hade kunnat lägga mig raklång på golvet och somna. Så jag trodde inte jag skulle ta mig igenom middagen men det gjorde jag och sen ramlade tiden på ganska bra. Det är inte helt omöjligt att jag uppfattades som onykter men jag kan lova att det var tröttheten som gjorde största genomslaget, inte de två vinglasen eller de två förvånansvärt goda ciderflaskorna jag drack under de 6 timmarna vi var ute. 
Men som sagt; trevligt var det. Inte minst att få tid att prata med saknade kollegor som annars spenderar tiden hemma med sin nykläckta sötungar. 

Så idag är det en behaglig trötthet. Det var kul att komma ut, att få tillbringa kvällen någon annanstans än i sängen, vilket det varit lite för mycket av sista tiden. Måndagskvällen som undantag, då var jag faktiskt också ute. En efterlängtad kväll med bästtjejerna Ulrika och Anna. Jag hoppas att såna här kvällar fortsätter att dyka upp och ge lite strössel till de trötta kvällarna.

Inga kommentarer: