torsdag, oktober 08, 2015

Katt-oro

Mer kattbloggande. Nu inte med tråkigheter. Vi verkar ha en sjuk kisse i hushållet igen. Jag tyckte hon verkade mjaua till när jag strök henne över bakre delen av ryggen i förrgår, men var inte helt säker. Hon verkade sådär ledsen som hon kan göra efter konfrontation med den elaka katten så vi trodde det var det. Därför fick luckan vara stängd igår när vi var på jobbet. När vi kom hem så kom hon inte ner och mötte oss vid dörren vilket hon alltid alltid gör, hon brukar vara ute på bron sekunden dörren öppnats. Istället hade hon tydligt ont i bakdelen. Ont när vi rörde, ont när hon skulle lägga sig. Vi bestämde att M skulle stanna hemma och ringa veterinären idag.

Nu på morgonen när vi vaknade så ser jag små bloddroppar runt om på golvet i huset och hon är som blöt längs med ena bakbenet. Hon äter men verkar inte dricka eller gå på lådan. Lång väntan på att veterinären skulle öppna sin ordinarie telefontid.

Nu har vi fått en tid till halv tio och jag tycker tiden går oändligt långsamt. Jag har ställt in jobbmöten och följer självklart med. Vi har fått tid hos samma veterinär som behandlade vår älskade Mina i vintras. Och självklart kommer den oron fram igen. Det får inte bli en repris på det!

Inga kommentarer: