tisdag, juli 28, 2015

Körkortsbilder som historiskt dokument...

Dag, nånting, på semestern och solen tittade åter förbi efter ett par dagar av hällregn. Jag spenderade större delen av dagen med Lil'sis på stan vilket var väldigt trevligt. Lite egentid med världens bästa syrra är inte så dumt. Vi lunchade, gick på stan, fikade och fixade till mitt körkort som behövde förnyas. På tisdag är det alltså 10 år sedan jag klarade uppkörningen. Häftigt, känns faktiskt lite som igår. Att gå från att vara skräckslagen för bilåkning till att själv ha kotrollen och körkortet i fickan var en häftig känsla. Så idag har jag förnyat och fått byta min "unga Sara-bild" till en bild där jag ser ut som en galen, utarbetad medelålders kvinna med fläcktyfus. Heja de svartvita bilderna på förarkontoren... Jag kanske får övergå till att använda jobbet id-kort istället och bara visa upp körkortet för de få utvalda (nja) poliser som behagar stanna mig.

Jag kom för övrigt hem med ett par blåjeans idag! Också en bedrift efter raden av svarta Dr Denim-jeans (som inte håller så väldigt många månader men är billiga men som alltså inte är särskilt billiga på sikt). Vi får väl se hur det känns. Den här kroppen och jag är mindre överens än någonsin så en svart sopsäck är det som på riktigt känts mest lockande det senaste halvåret åtminstone.

Inte riktigt halva semestern har gått och samtidigt som det känns som att jag haft världens längsta långhelg så drömmer jag fortfarande stressdrömmar om jobbet. Så det kanske inte är så dumt att det är 2,5 vecka kvar att avvänja sig på.

Inga kommentarer: