fredag, juli 24, 2015

Semester!

Jag har snart haft semester en hel vecka och än känns det bara som en väldigt lång helg. Efter det brukar det övergå i nån slags känsla av att jag inte har ett jobb längre. Udda kanske. Jag var faktiskt förbi jobbet igår, lämnade iväg jobbmobilen för att slippa ha den gloendes på mig hemma. Det verkade vara rätt lugnt med undantag för nån mindre incident som dock löstes. Och jag tror med mig att jag lämnade efter mig ett hyfsat välorganiserat område där det mesta var tänkt på och många saker uppbackade utifallatt. Kontrollfreaket skulle inte kunna gå på semester alls annars.

Frihet

Så vad har jag haft för mig såhär långt då? Inte så mycket faktiskt. Och inte alls något av det jag trodde att jag skulle ha för mig. Jag och låtsasmaken har seglat ett par dagar, väldigt mysigt faktiskt. Jag är fortfarande inte helt och hållet avslappnad, ibland lurar ångesten sådär just bakom hörnet, men jag har hittills i år lyckats hantera det bra och faktiskt kunnat njuta av friheten, tystnaden och lyxen att få vara på havet under de förutsättningarna. 
Med min kloka psykologs ord i huvudet så kommer jag att avstå från segling de dagarna jag tror att det kan bli för mycket vind. Jag gillar inte det, jag blir orolig och då är det inte mysigt. Så då ska jag bestämma att jag inte ska följa med ut. För att jag vet att jag inte vill. Många nyckelord där, kanske inte helt tydliga, men det kanske kommer.

Vi hade vänner till (framför allt iaf) M här i tisdags. Vi grillade, gick en promenad och spelade brädspel i köket när det var halvkyliga vindar ute. Sen åkte vi in till stan och såg smygpremiären av Ant-Man (2015) på nattbio en minut i tolv. Kanske inte superklokt då vi varit uppe tidigt och båda blev rätt trötta under filmen. Men den var kul och bra. Måste nog nästan se om den sen bara...

Så ja, lite semesterfeeling i vart fall. To be continued...

Inga kommentarer: