tisdag, september 19, 2006

I väntan på slutresultatet...

Idag har jag varit på radiohuset i Umeå. Var där för en kort intervju för programmet Gender i P1 som sänds två gånger imorgon onsdag och en gång på lördag kväll. Det blev lite hastigt och ibland slog min trötta hjärna till så vi fick ta om en del frågor... Men hon var väldigt gullig och tålmodig med mig. Men hur lätt är det att spontant svara på frågan: "Säg med tre ord hur det känns just precis nu efter valet!". Sara: "Öhhhh". Ungefär. Men det blev nog hyfsat hoppas jag. Ni får väl skrika på mig annars.

Min vänlige guru herr Joakim har skapat nån liten applikation eller vad det kan tänkas heta så numera kan jag se hur många besök jag har här på bloggen. Jag ser även vilka operativsystem ni har, vilken webbläsare ni använder etc. Mycket spännande för en valutbränd mininerd. Jag upptäckte att jag även kan se om läsare hamnat här via nån sökmotor och vilket sökord som i så fall använts. Idag hade någon hittat hit via Google på sökorden "sverigedemokratiska låtar". Huh? Tja, söker man det så blir man nog lite besviken på innehållet på den här sidan, kan jag säga... Vad är det ens?

För att fortsätta i familjen Jalakas; Joakims lillasyster Cicci arbetar sedan en kort tid som scenograf (var det väl?) på svt. Just nu spelar de in nån kriminalgrej i Luleå. Tidigare i år arbetade hon på inspelningen av serien "Poliser" (snacka om typecastad), som ikväll har premiär på svt. Jag tror att hon kom in först efter ett par avsnitt, men jag måste självfallet titta på detta ikväll. Spännande och ganska häftigt, tycker jag. Måste försöka åka upp och hälsa på henne nu när hon är tillfälligt bosatt i Luleå istället för Göteborg. Hon ville komma över helgen som var eftersom hennes examensfilm visades på filmfestivalen här i Umeå, men det blev inte riktigt realistiskt att genomföra med tanke på valet. Mycket synd. Saknar henne en massa.

I övrigt så väntar jag med spänning på att få det slutgiltiga resultatet på Fi:s röster. Hoppas det blev lite över 1%. Hoppas också att Fi Luleå kom in i kommunen, det är inte riktigt klart än, men verkar inte helt tokomöjligt. I Kungälv är det kört, har jag förstått och troligen i Stockholm också. Men jag hoppas fortfarande på Luleå.

Måste kolla jobbannonser också. Har inte hunnit med det riktigt de sista veckorna. Hoppas att jag kan finna mitt drömjobb, eller åtminstone mitt "bättre-än-det-jag-har-jobb".

Inga kommentarer: