onsdag, september 06, 2006

Äggtema

Teambuilding idag på jobbet. Hitta vad som är bra på jobbet (killarna, enligt en av grupperna....), och vad som vi kan bli bättre på. Trist eu-schema-genomgång...etc. Ja, ni vet säkert hur det brukar gå till.

Efter det "seriösa" var det dags för lek såklart... Vi skulle skjuta med halvautomatiskt luftgevär på helt oskyldiga ägg... Det var som förutbestämt mer eller mindre att någon av de "underbara" killarna (alltså, missförstå mig rätt; de är bra, trevliga etc, men är de bättre för att de är killar i vården???) skulle ta hem det. Man skulle med 12 skott skjuta sönder fem ägg på kortast tid. Killarna bommade ut sig. Vem vann? Pinsamt nog sitter Sara här med en lite pokal som det står "Äggkung" på... Fem ägg på 8,1 sekunder... Haha, humor. Jag som aldrig har hållt i ett gevär tidigare och som inte alls egentligen gillar vapen. Det gör jag inte nu heller, men det kan vara bra att veta att man har dolda talanger ifall det blir väldigt krisigt på arbetsmarknaden.... Hihi

En halvledig kväll ikväll. Fick ledigt av chefen, på nåder. jag måste jobba in den senare. Tanken var då att Mattias och jag skulle försöka hinna umgås och äta hemlagad mat (när gjorde jag det senast??) tillsammans. Men...klockan är nio och han är fortfarande på jobbet så jag tror att jag kan glömma det. Vi är verkligen busy people just nu.

Imorgon ska jag troligen intervjuas av en skolklass, om ingen annan tar det på sig. Sen hem och sova en stund och så iväg och jobba. Kanske kanske, hinner jag typ diska eller nåt imorgon också..

Inga kommentarer: