söndag, februari 03, 2019

Snöstorm och influensa

Och så en ny snöstorm. Jag som annars gillar vintern nästan bäst och som inte brukar ha nåt emot att bli insnöad (när det passar förstås) känner mig faktiskt lite less. Och det är alldeles för tidigt för det, det har just blivit februari. Vi lär få dras med snö och lurigt väder i minst en månad till, om inte mer. Men det brukar vara så, när vintern är sen i antågandet så blir jag less fortare. Märkligt.

M har varit sjuk sedan i måndags kväll, sådär med hög feber och en massa astmaproblem. Han har låtit som en maskin om nätterna så jag har väl sovit sisådär. Ett plus att han varit supervarm nu när huset inte varit så varmt; det har värmt sängen om nätterna, snudd på lite väl mycket... Han har haft beredskap och jobbat i helgen men hemma, vi har inte tagit oss ut alls under helgen. Delvis pga vädret då, och det har varit ganska skönt. Enda nackdelen att vi skulle hjälpt Lil'sis med en flytt men de sköt upp det som de hade kvar också pga vädret så vi får försöka få till det efter jobbet i veckan.

Jag har inte blivit sjuk den här gången. Kanske har M haft en influensa som jag redan haft. Vill minnas att jag var sjuk förra året, eller förrförra snarare, vid julen. Det kanske var den jag hade då. Jag är hursom tacksam för det då jag som vanligt har en del att göra. Inte övermäktigt mycket men mycket nog. Lite har det faktiskt lättat sedan före jul, vilket är skönt (och rent av nödvändigt).

Inga kommentarer: