måndag, december 10, 2018

Rock!

Liten jobbseger idag. Som sagt har det varit en hektisk höst. Eller rättare sagt hektiskt år kanske. Och jag gillar det så, har rent av behov av att ha det lite hektiskt, men det behöver vara lite luft ibland. Och varje gång det sagts att det ska bli luft så har det vridits på ytterligare lite istället. Skitkul på så många sätt, oerhört lärorikt men vissa dagar har jag och min partner-in-crime-kollega stirrat på varandra med hängiga ögonlock och försökt hitta sätt att backa upp varandra så att vi var för sig kunnat ta en flex-eftermiddag för att göra ärenden på stan. Luft med kollegial backup.

För ett par veckor sedan kom jag på att vi borde dokumentera vissa saker för att kunna ha ett bra underlag till det första av flera lite framtidsavgörande möten som var idag. Vi trodde kanske utsikterna på effekt var små men på väg därifrån kunde vi försiktigt ana att det gick vägen. Vi får se om det stämmer men det kändes bra. Och det blev diskuterat på ett bra sätt dessutom. 

Inte för att vara sån men just idag är känslan att jag och min kollega rockar, för att använda ett fånigt 90-talsuttryck i brist på annat...

Inga kommentarer: