fredag, augusti 25, 2017

Fredag

En supertrött, superless inte-så-super-Sara sitter uppkrupen i soffan framför New Girl, mest för att jag inte ids byta kanal eller kanske ännu mer för att jag inte orkar ta reda på vad jag ska byta över till. Den första veckan efter semestern har väl inte varit fantastisk och idag var det lite av ett bottenmärke. Dock inte bara pga jobbrelaterade saker, ska jag väl säga, även om det var en lite rörig dag med ovanligt mycket strulgrejer som dök upp, plus att jag troligen råkat trampa någon på tårna helt utan att mena det. Dagen sög bara i allmänhet och jag gissar att jag av någon anledning inte varit så särskilt motståndskraftig. Kände mig lite vek idag, helt enkelt. Eller idag, hela veckan har jag känt mig märkligt skör och utan motståndskraft.

Hursom så minns jag knappt när jag senast körde hem från jobbet med tårar brännande innanför ögonlocken. Min vana trogen så bet jag ihop käkarna tills det gick till sig, men det var inte långt ifrån skyfall idag. Det hade väl varit nyttigt, efter två år av torka, men nä, inte idag.

Sen har det fortsatt. Kom hem och hade glömt handla kattsand som det var nästan kris med redan i morse. Sen skar jag mig i fingret när jag fixade middagen och brände pizzan lite i ugnen... Skräp. Men det blev ätbar ändå, förhoppningsvis tycker M det med då han kommer hem ikväll.

Ser så fram emot att han kommer hem med en lite tröstande famn att vila i för denna emliga människa ikväll. I helgen ska jag försöka vända runt mig, hitta orken och tågan igen och förhoppningsvis ta tillbaka motivationen. Fina, omtänksamma kollegor som såg hur det var idag lyfte mig tillräckligt för att jag ska veta att det är värt att stiga upp igen på måndag. Men jag behöver lite lite mer motivation än så just nu.

Inga kommentarer: