måndag, augusti 21, 2017

Dags för återkomst

Imorgon börjar jag jobba igen. Jag tog kompledigt den här dagen också för att få en kortare vecka som start. Ångrar det inte alls, skulle ha tagit morgondagen med om det inte varit dagen för vårt första ledningsgruppsmöte.

M åkte hem till Sundsvall tidigt i morse, vid 4-tiden. Ännu en bra orsak till att vara ledig idag. Jag trodde verkligen att han skulle ta sig iväg tidigt igår men han dröjde sig kvar, hjälpte mig med en grej jag var lite stressad över och bestämde sen att han ville sova hemma en natt till. Mys. Saknar honom redan.

Märkligt nog känns det lite redan som att jag är tillbaka i gamla rutiner nu när jag sitter här själv i soffan framför tv:n, med katter utspridda i möblerna runtomkring mig och en märklig tystnad i huset i övrigt. Inte så att M lever om nåt särskilt, men det känns skillnad när han är här. Hade jag inte haft katterna hade det känts som ett spökhus, jag är säker på det.

Måste erkänna att det känns lite läskigt att gå till jobbet imorgon. Jag ska försöka vara där tidigt och hinna få nån slags bild över vad som varit de här veckorna som gått. Jag hade med mig jobbmobilen hem och den laddade jag upp och startade för första gången idag. När siffran på mejlappen hade passerat 110 så släckte jag skärmen och la den ifrån mig. Imorgon. Den får ticka upp i lugn och ro.
Men kommer jag ihåg hur man gör mitt jobb? Jag har nog aldrig lyckats bli så avskärmad under en semester. Men det var välbehövligt och jag tror att det som gjorde det var att jag lämnade landet så fort och fick ett annat fokus (även om de ringde från kontoret under resan faktiskt), det gick inte att fundera så mycket över jobbet helt enkelt. Bra grej, ska försöka minnas det.

Jag hoppas att jag hittar dit imorgon.

Berglins :)

Inga kommentarer: