onsdag, december 09, 2015

Snörveldag nr 2

Den rinnande näsan blev hastigt tusen gånger värre under arbetsdagen igår. Från lite småsnörvel på morgonen till fullskaligt blekt ansikte, snudd på frossa och trött huvud efter lunch. Jag blev praktiskt taget utskickad till bilen av min bacillskräckiga, just återkomna från föräldraledigheten, kollega. Med rätta förstås, det var vettigt att åka hem nån timme tidigt och ducka den värsta trafiken och få komma hem och lägga sig. Kvällen spenderades i sängen och jag var hysteriskt ynklig, måste jag erkänna. Ytterligare ett tillfälle (de börjar staplas på varann) då jag önskar att jag inte var ensam. Katterna var inte så mycket att ha, de uttryckte stort missnöje över allt snytande och tog snabbt till flykten ut i vardagsrummet och sofforna istället. Sicka kompisar!

Idag har jag fortsatt ducka mina kollegor och arbetat hemifrån, från sittande soffläge. Det har gått riktigt bra, jag har knappat scheman, svarat på mejl och planerat möten som kommer. Och varje gång jag svarat i telefonen har jag mötts av "Är du på kontoret, du låter sjuk?", så det har visst inte varit osynligt. Men skönt att få undan lite jobb och samtidigt kunna sitta i hoodie och yogabyxor.

Jag tror kulmen var igår kväll, så jag har ju tänkt åka till jobbet imorgon och hålla i den planerade utbildningen jag har inbokad. Jag hoppas att det inte visar sig vara vatten över huvudet. Jag vill inte behöva ställa in två stycken, det börjar bli trångt om tid i januari som det är just nu...

Inga kommentarer: