lördag, december 19, 2015

Många paket blir det

Idag har jag trängts på stan för att handla lite julklappar. Och födelsedagspresenter, det är ett helt litet gäng som envisas med att ha blivit födda den här tiden på året. Imorgon fyller tex världens bästa syster 23 år och det vankas kalas. Ikväll har hon fest för vännerna (bara att inse att jag inte tillhör den kooliga festkretsen längre) och imorgon för "familjen" som hon kallar den omaka samling människor hon omgetts sig med i 10+ år. Alla kommer förvisso inte, det är ju gärna så i juletider, men jag hoppas hon ska få ett trevligt kalas ändå.

Så födelsedagspresenterna är klara, jag har handlar både för mig/M och för ena brorsan med familj. Så hon lär inte bli utan, jag kan ha snudd på skämt bort henne lite i år igen. Inte egentligen men kanske lite iallafall.

Min lilla hjälpreda, Smilla gjorde sitt bästa (?) för
att bistå inslagningen.
Så ikväll har jag slagit in födelsedagspresenter och julklappar och kan nu konstatera att sent omsider så är allt som ska skickas till syskonbarnen klart. Så det ska jag förhoppningsvis få med mig in till stan imorgon för att skicka. De börjar bli så många nu (och även där ett par födelsedagar att räkna in sista veckorna) att jag blir snudd på ruinerad. Och två av dem är i praktiken vuxna nu men jag kunde inte räkna bort dem i år heller, visade det sig. Å andra sidan är presenter och julklappar egentligen det enda jag har då de bor så långt borta och vi inte har någon särskild kontakt att prata om. Det är synd, men svårt på avstånd. Speciellt kanske då vi syskon inte heller alltid lyckas hålla ihop. Så det är värt att visa att jag finns för dem, om inte annat.

Några klappar återstår men det får bli när lönen kommer på onsdag. I sista minuten som alltid...

Inga kommentarer: