onsdag, mars 25, 2015

Snart är det fredag...

Förra veckan rusade iväg men denna segar sig på. En riktig mötesvecka (hur tänkte jag där?) vilket tar lite extra på krafterna när reserverna inte riktigt finns. Kollade kalendern framöver idag och kunde konstatera att det väntar några kortveckor ett tag framöver nu. Nästa vecka är det påsk, veckan efter det både lite fortsatt påsk och sen en ledig fredag för Stockholmsresa som jag nästan helt glömt att vi bokat in. Veckan efter det fortsätter resan in på måndagen så den blir också kort. Ska bli ganska skönt. Och behövligt. Batterierna behöver definitivt laddas.

Imorgon håller jag i utbildning av ett par av mina och ännu fler av andras medarbetare. Sisådär ett 30-tal personer totalt. Bemötande och förhållningssätt är temat och det ska inte bli nåt mässande från mig utan ganska mycket gruppdiskussioner. Förhoppningsvis blir det givande och trevligt för alla.

Och på fredag ska jag klippa mig! Ny frisör dessutom då min ordinarie är på föräldraledigt. Jag tror säkert att det blir bra, men fånigt nog är jag lite lite nervös. Vet som vanligt inte heller riktigt vad jag vill göra, mer än att jag fastnat lite för att platta håret. Med resultatet att jag lyckats bränna av en del av luggen. Smart. I gengäld känns det som att jag ser mindre 'tantig' ut än i lockar, en känsla jag bråkat lite med sedan jag klippte håret kort. Före dess var jag ganska till freds med lockarna faktiskt (och jag saknar fortfarande det långa lockiga håret ibland). Så ja, vi får väl se vad det blir. Spännande och kul att se fram emot.

Inga kommentarer: