fredag, januari 19, 2018

Party-fredag

Sicken dag! Jag är helt slut. Inte på det där sättet jag brukar känna på fredagskvällar utan mer som att huvudet inte stannat än utan fortfarande rusar på framför en (två) skärmar på jobbet. Just därför, bl.a åtminstone, har jag just krupit ner under täcket framför gamla avsnitt av "Big fat quiz of everything" på youtube. Lagomt ansträngande men lite smått tragiskt att det sker före klockan 21 en fredag. Party on.

Jag startade dagen med att göra mitt bästa att avboka dagens första inplanerade möte eftersom jag behövde ringa veterinären istället. Jag lyckades till sist få tag på nån på jobbet som hjälpte mig samtidigt som jag skyndade mig att komma långt fram i telefonkön till veterinären. Jag fick prata med en av favoriterna som gav lugnande besked och sen bokade in ett besök på måndag. Så skönt att det inte måste ske idag. Kan berätta mer om varför i ett annat inlägg.

Sen när jag väl kunde hasta iväg så hade jag så bråttom att jag inte hade koll på att dragdörren till carporten verkligen höll sig öppen (ibland rullar den tillbaka pga vinden) varpå backspegeln och dörren hade ett lite dumt möte. Spegeln vek sig som tur bara och kunde fällas fram igen, men jag blev ändå irriterad och ännu lite mer stressad.

Jag hann precis segla in lagom till fikat, min fikafredag. Och det verkade vara till belåtenhet. Inga fantastiska verk eftersom jag kom på det ganska sent igår, men det blev glutenfritt och med choklad; bra grundförutsättningar.

Resten av dagen var ett virrvarr av ändrade planer och blandade möten, inklusive medarbetarsamtal med min chef som jag kände mig lite för oförberedd på. Men det gick bra, blev givande och jag kände att jag fick fram saker jag funderat på och över lag så tror jag att båda var nöjda när vi var klara (nästan 2h senare...). När jag kom tillbaka på kontoret hade alla utom en kollega gått hem redan. Jag lämnade stället sist som så många fredagar förut, en dryg halvtimma efter utsatt tid med känslan av att jag inte alls summerat och fått ihop veckan som jag brukar försöka göra på fredagar. Det är inte en bra start på helgen men det får jag vända bara helt enkelt.

Jag for förbi apoteket på vägen hem och fyllde på förrådet av D-vitamin och handlade en färdig baguette på coop som middag med mig hem. Party on.

Inga kommentarer: