tisdag, januari 16, 2018

Hårdilemmat

Jag går i klippa-håret-tankar för tillfället. Jag har inte klippt mig på hur länge som helst nu så det känns som att det är dags. Jag tokgillar ju min frisör men sist så var vi kanske lite oeniga. Hon var ganska tydlig med att hon inte tyckte att jag skulle spara ut håret utan ville snarare klippa det kortare än vad det till sist blev. Jag hade ju lite funderingar på att spara redan då men vi möttes väl halvvägs. Hon brukar ha ganska rätt.

Men nu är det utsparat ganska långt (det vilar på axlarna) och jag måste säga att jag gillar det lite. Sen jag upptäckte beach spray så är det också mer jämnt lockigt utan en massa trattfönande (hej 90-talet?). Nackdelen med sprayen är att det är lite klurigare att lyckas med att bara tvätta håret max var tredje dag. Det blir lite strävare och tjorvar ihop sig mer och så funkar det inte att "rädda upp det" med torrschampo heller, det blir jättekonstigt bara. Men var tredje dag funkar om jag är måttlig med sprayen.

Ja men hursom så skulle jag behöva fixa till det lite nu, få lite ordning på det. Jag kanske vinner över henne... Tror också att det kanske är lite annorlunda nu när jag är lite smalare i ansiktet. Kanske? Jag har ju lite svårt att se det men det kanske kan vara så ändå. Vi får väl se jag borde boka tid i vart fall, rätt snart.

Inga kommentarer: