måndag, december 18, 2017

Snart ledigt

Nedräkning till julledigheten nu. Skönt, det är i ärlighetens namn lite som att jag kopplat ur lite redan. Skönt att inte köra fullt spett rakt in i mål så jag har faktiskt flyttat ett par möten jag tänkte haft före jul till efter istället. 

Idag hade vi bjudit in alla brukare med assistenter på julfika och det blev riktigt trevligt. Många glada miner, spännande tipspromenad och så fick alla med sig en julklapp hem när de fikat sig fulla av sötsaker. Typisk bra aktivitet att ha sista veckan före jul, mysigt och bra påminnelse om varför assistans är så viktigt. Imorgon ska jag fara på en liten turné bland mina sju arbetsgrupper och lämna lite godsaker till dem inför jul; en annan typiskt bra aktivitet sista veckan. Kul att få glädja med så lite. Jag hinner ju inte träffa alla medarbetare men de som råkar vara i tjänst i vart fall. Och brukarna förstås. Bara en sån sak. Sen väntar lite administration, förbereda så att det ekonomiska bokslutet går att slutföra snabbt eftersom det stänger vid lunch min första arbetsdag efter ledigheten, ett personalmöte och så ska jag ta beslut i en rekrytering. Det blir nog en bra vecka det.

Extra trevligt då att komma hem till ett hus som inte var tomt på människor. M är hemma pga en intervju han har imorgon och det var mysigt att komma hem till någon mer än katterna (inte fy skam det heller förstås). Ovant dock.

Inga kommentarer: