söndag, augusti 27, 2017

Filmpod, söndagsblues och fåniga uttryck

Helgerna går alltid fort, så också denna. Men den har varit bra och trevlig, jag känner mig lite påfylld faktiskt, för att använda ett uttryck jag egentligen genuint avskyr. M for söderut för ett par timmar sedan och jag dämpade separationsångesten med att klippa gräset och lyssna på ett avsnitt av Kermode & Mayo (bästa filmpodden!). De lyckades i vanlig ordning få mig att skratta rakt ut i min ensamhet, bl.a då de försökte enas om hur man uttalar "Ove" då de skulle recensera En man som heter Ove. De är opretentiösa, roliga, intressanta, kunniga såväl som lite gubbiga, and I love it! Ett klart pod-tips.

Jag plockade en skål hallon (och insåg att det bitvis var försent, framför allt med de vilda hallonen) och såg att jag måste plocka vinbär och krusbär imorgon efter jobbet. Det är ganska trevliga sysslor och det är ganska precis tomt i frysen på bär nu så det kommer i rätt tid. Jag önskar att jag plockat blåbär och hjortron men den dumma ormrädslan gör fortfarande att jag håller mig ifrån skogen, vilket är rådumt egentligen.  

Imorgon är det dags för jobb igen och det känns helt okej. Jag hoppas på en produktiv och dramafri arbetsvecka och att jag hinner till simhallen några gånger. Jag är nästan helt på banan igen med mitt kaloriräknande och motionerande igen och jag hoppas att jag snart kan lägga mitt adderade sommarkilo till handlingarna och fortsätta nedåt igen.

Nu ska jag duscha, måla naglarna, dricka te och försöka kela med hela kattgänget. Och hitta en ny Sara-serie att följa på nån av streamingtjänsterna.

Inga kommentarer: