tisdag, april 24, 2012

Skallebang

Jag har haft huvudvärk sedan igår, vilket börjar kännas ganska jobbigt. Inte riktigt sådär migränkänning men stundtals mår jag illa och vill mest bara kapa av huvudet. Vilket är dumt. Det har varit ett par hektiska dagar med en del beslut osv men nu är det 'värsta' över så det borde släppa. Men det vill inte riktigt. Känns som att jag skulle behöva en riktigt ryggknådning ungefär. Hela baksidan ömmar.

Men ja, jag ska inte klaga. Det går ingen nöd på mig. Jag har dessutom varit på tandläkarhögskolan idag och avslutat den här omgången av behandlingar så nu är mina tänder i gott skick igen. Alldeles nypolerade och fina. Jag blir kallad igen om ett drygt år och då får vi väl se om det blir fler amalgamfyllningar som ska bytas ut. Tror att jag har en kvar, möjligen två, utöver den som jag bytte ut nyligen. Inte för att jag älskar att bli borrad i, men det vore rätt skönt att bli av med allt farligt gods jag har i munnen faktiskt.

Såg för övrigt i tidningen att tandläkarhögskolan söker nya patienter så är det nån i Umeåtrakten som är sugen på bra, noggrann tandvård till väldigt billigt* pris kan jag absolut rekommendera ett besök!

*Jag har varit där 3-4 gånger den här omgången, bytt ut en lagning, slipat till en vass tand, tagit bort tandsten samt fått tänderna lackade och polerade x2 och har totalt fått räkningar om knappt 700:-

Inga kommentarer: