fredag, mars 09, 2012

Sängdags före midnatt en fredag? Craaazy, I tell you!

Trots att jag har sovit makalöst dåligt (typ 4 timmar utspritt på sådär 10 timmar totalt) så har jag varit relativt pigg idag när jag väl kom igång. Det blev en halvdag med S, vilket var länge sen sist känns det som. Vi har inte lika många gemensamma nätter på jobbet längre och därmed inte heller så många gemensamma lediga. Men idag hann vi med fika på Ullas (favvostället), ett besök på Plantagen (nu har jag krukväxt i sovrummet i stan!), skruv- och säkringsköp på Biltema, suktande 'fönstershopping' på Svenska Hem och ja, lite annat sånt. Trevligt och kul. Och imorgon ses vi också då han och några andra vänner kommer över på lite kvällshäng.

När jag kom hem hörde butiken, där vi igår la handpenning på en diskmaskin, av sig och sa att vår maskin kommit in. Det blev lite knepigare än tänkt att frakta den, men med the-fix-it-man M så löste sig allt såklart. Sen installerade han och lil'sis den medan jag tittade på. Helt okej fördelning, om du frågar mig.

Bra dag helt enkelt. Men nu är jag ganska slut. Så jag skippar levlandet i WoW (jo jag har börjat om lite igen...) och lägger mig framför nån tv-serie med en katt i varje hand istället. Som jag saknat dem!

Så...godnatt!



Inga kommentarer: