söndag, februari 19, 2012

Mello och Bodyguard

Det var trevligt igår om man bortser själva tv-programmet vi skulle se. Det var ganska illa faktiskt. Jag har gjort mitt bästa idag att försöka glömma det men det har inte varit alldeles lätt då M återkommande gått runt och härmat Ranelids segergester. Horribelt. Känner mig ganska nöjd över att jag jobbar nästa helg då sista (väl?) delfinalen går. Hujedamig.

Men vi åt gott, drack gott, åt lite till och pratade en massa strunt en bit in på söndagen. Efter mello-eländet hade jag (och delvis Simon) ett öga på The Bodyguard (1992) som gick på tv medan de andra diskuterade teknik, Steve Jobs, upphovsrätt och övervakningssamhället. 
Inledande omdömet var att den nog inte åldrats sådär väldigt bra, men det var ändå oundvikligt att känna av spänningen fram emot slutet, hur simpel själva handlingen egentligen var (jag hade dessutom glömt hur upplösningen blev). Jag slogs av hur snygg Costner faktiskt var (och är, väl?) samt hur ung Houston var (28 år), det var inte riktigt så jag såg det när jag var 14 och såg den på bio. Det var lite kul att se den igen trots allt.

Inga kommentarer: