onsdag, februari 08, 2012

It was a bad day

Jag hade inte direkt något fortsatt flyt igår. Innan dagen var slut hade vi fått punktering på M:s bil en gång till (!), den här gången på andra framdäcket, vilket skapade en "viss stress" (to say the least) när jag skulle till jobbet. När jag egentligen skulle ha vandrat in på avdelningen ringde jag upp kvällspersonalen och sa att jag var fem minuter borta. Som tur var gick det bra.

På natten tänkte jag vara lite snäll och baka en äppelsockerkaka till fikat dagen därpå så att de boende skulle få lite hembakat. Men det blev märkligt nog skräp av den. Jag vet fortfarande inte varför, hur svårt är det att göra sockerkaka liksom? Den blev som marängig på toppen och alldeles smetig i mitten. Jag vet inte hur den blev när den fått stå, men jag tror inte att det blev något höjdarfika av den där. Mycket irriterande.

När jag for hem imorse, trött som en tok, önskade jag bara att det skulle varit fredagsmorgon och helg. Men efter att ha sovit ända till klockan ringde, vilket är ovanligt, så är det nu nya tag, ny natt och förhoppningsvis lite ny och bättre tur som väntar. Pretty please?

2 kommentarer:

Iréne JB sa...

Sockerkaka ÄR svårt. Det du beskriver händer mej 8 av 10 gånger. Håller mej därför till kladdkaka eller chokladmuffins. Av någon anledning lyckas jag även med det som i min kakbok kallas "fyriskaka" och är en äpplekaka. Men vanlig sockerkaka, nej det får någon annan baka.

Sara sa...

Tack, skönt att höra. På fb fick jag nu kommentarer om att kakan visst varit lyckad och blivit uppäten, så jag vet inte. Den såg då skum ut.
Nu lyckas jag inte direkt med kladdkaka heller, det tycks omöjligt att lyckas med för min del. Jag är kanske inte så haj på det där att baka i allmänhet. Eller jo, paj brukar jag fixa bra, och bullar. :)