söndag, december 25, 2011

Gnäll

Tyvärr känner ryggen inte av att det är julefrid. Den har ju varit ganska okej ett längre tag nu, med bara korta stunder av smärta. Men så lagom till jul eskalerade det. Det började tidigare i veckan när jag julhandlade och sen har det väl byggts på efter hand. På väg till julfirandet igår hade jag så ont att jag hade synbortfall och mådde illa och faktiskt helst av allt ville vända hem igen. Men när värktabletterna kickade igång gick det bättre. Men ont gör det. Inatt har jag vaknat vad känns som tusen gånger och haft ont som tandvärk. Känner mig stel och typ hundra år gammal. Och lite grinig från den bristande sömnen.

Jag tog just, vad jag hoppas var ett förnuftigt beslut, och sjukanmälde mig inför inatt. Det går inte att jobba när jag knappt får på mig kläder själv. Ska prova alla knep jag kan idag och hoppas att jag kan vara rörlig nog imorgon så jag kan friskskriva mig och inkassera ett par dagar med storhelgs-ob i vart fall. Hade suttit ganska bra i januari när nästa del av bilen ska lagas...

2 kommentarer:

Anonym sa...

Märkligt att FI inte har en enda julhälsning på sin blogg. Firar inte du heller en feministisk jul?

Sara sa...

Jag vet inget om Fi:s blogg så jag kan inte uttala mig om det. Nu är ju inte Fi ett kristet parti så jag skulle gissa att det kan vara en anledning. Eller så är de frivilliga som sköter den helt enkelt bara lediga. Du får kanske fråga dem?

Och vad gäller min jul så kan jag väl säga att den som det mesta jag gör gick i en feministisk anda. Det är en del av min värdegrund så det är inget jag sådär väldigt medvetet planerar. Min jul var många saker som sagt; lugn, matfylld och familjär men också relativt sekulär och jämställd.

Vad föranleder din fråga till just mig?