söndag, december 18, 2011

En slaskig söndag

I 'vår' by vid havet var det blött och grått men ett par kilometer inåt landet var det istället en decimeter slask och så ser det även ut i stan. Märklig vinter det här. Jag hoppas fortfarande på lagomt kallt och lite nysnö före jul. Det vore mysigt. Vi bor ju ändå i Norrland, jag trodde nästan att det var en garant för snö i december.

M behövde jobba lite och syrran hade nåt ärende i stan så jag sitter i lägenheten och slöar framför Harry Potter på tv. Har just varit och handlat en massa choklad- och baksaker av olika sort inför det planerade godisbaket ikväll. Om nu alla blir klara i hyfsad tid, vill säga. Sitter också med julklappslistor till syskonbarnen, en uppgift som tycks svårare ju äldre de blir. De äldsta önskar sig visserligen bara pengar i år, enkelt men ganska tråkigt att ge bort.

Nu snöar det!

4 kommentarer:

Amanda sa...

Snygg blogg!! :)

Iréne JB sa...

Lite snö har vi fått här utanför Norrköping. Tyvärr är det runt nollan så den blir väl inte kvar.
Igår var det pepparkaksbygge som du sett och idag laddar jag för knäck & tryffeltillverkning.
Julklappar är alltid svårt. Jag kör ofta på böcker oavsett ålder. Men är de inga läsare så kanske det inte är så kul. Biobesök? Dvs presentkort. Funkar väl bra på äldre barn som kan gå själva.

Sara sa...

Amanda: Tack!

Iréne: Jag gillar också att ge böcker, men just syskonbarnen tycks inte vara så läsvilliga som moster/faster önskar. Syrran läser däremot. Men presentkort på bio alt Hemmakväll brukar vara en typisk present man kan få av mig. Kan säkert bli så i år också :)

Iréne JB sa...

Aldrig fel med säkra kort :)