fredag, november 11, 2011

Bra och dåliga nya tv-karaktärer

Läste just om The Worst New TV Characters of the 2011 Season och får väl erkänna att jag håller med delvis. 2 Broke Girls är fortfarande ingen toppserie men den hade nästan garanterat varit bättre om det inte varit för den stereotypa och menlösa ägarkaraktären Han Lee (Matthew Moy) och den ukrainske sliskkocken Oleg (Jonathan Kite). De förgör varje chans till humornivå i serien helt klart. Vad gäller The Shannon Family i Terra Nova så vill jag, som just gett upp serien, påstå att det nästan inte fanns någon likeable karaktär i den serien. Övriga karaktärer som nämns i artikeln kan jag inte uttala mig, med ett undantag.

Whitney Cummings från Whitney. Alltså jag gillar henne samtidigt som hon är extremt störig. Men hon är störig på ett så otraditionellt sätt att jag inte kan låta bli att gilla henne. Hon har en massa miner och handrörelser för sig, lyckas vara både snygg och manhaftig på en och samma  gång och hon liksom växer på något vis. Jag såg tidigare idag det senaste avsnittet och tyckte faktiskt att det var riktigt kul, klart bäst hittills. Trots det tror jag det ska mycket till för att serien ska överleva och få en säsong till tyvärr. För jag tror att det kan vara just en sån som behöver tid att bli kul och visa vad den kan.

Och när jag ändå är inne på det så tror jag att jag bestämde mig för att inte se fler avsnitt av Grimm efter att jag såg det andra avsnittet igår kväll. Det är bara inte särskilt bra. Jättesynd. Jag kanske ger det ett avsnitt till, men det är tveksamt.



Inga kommentarer: