söndag, mars 06, 2011

Helgen kom och gick

Min lediga helg har bara flugit iväg, men den har varit ganska så bra och lagomt uppbokad. I fredags var jag och Mr M på disputationsfest för att fira att Jenny nu är klar med sin avhandling och kan tituleras 'Doktor Jenny' (hur koolt som helst). Det var väldigt trevligt. Kändes som evigheter sedan jag klädde upp mig, la på ett nytt lager ansikte och gick ut och åt och drack bland trevliga människor. Och det med en kavajförsedd, stilig Mr M vid min sida. Så det var bara plus. Lite tungt stundvis att hålla sig pigg hela kvällen eftersom jag just vakat av men det gick bra.

Och gårdagen blev en heldag med S. Först lunch på Max och lite shopping under dagen och sen melodifestival på kvällen med ett överflöd av snacks och godis och åsikter som gick isär åt alla håll. Det var ett bättre programupplägg än sist jag såg men så hysteriskt underhållande är det faktiskt inte. Men kvällen var kul och trevlig och avslutades med att vi såg Bridget Jones Dagbok som kanske inte höll så väldigt bra såhär tio år efter premiären. Men helt okej.

Nu laddar jag för ett par intervjuer igen. Först ut ska en tp-kandidat intervjuas och sedan en person som vill in i styrelsen. Skojigt och spännande är det.

3 kommentarer:

Iréne JB sa...

Din lördagskväll påminner om min. Fast jag såg mello ihop med stora och lilla E. Inte så mycket åsikter här. Sedan såg jag och stickningen Bridget. Ville verkligen se den nu igen när jag sett Jane Austens Stolthet och Fördom för att kunna dra paralleller.
Ha det bra.

Sara sa...

Så vad tyckte du om Bridget?

Iréne JB sa...

Såg ju Bridget på bio när den gick för 10 år sedan. Minns att jag garvade en hel del då. Denna gång skrattade jag inte lite hejdlöst men drog paralleller till Stolthet & Fördom hela tiden. För det är ju en modern variant, det ser jag ju nu.
Helt okej film.
Är lite insnöad på Austen just nu. Från att varken ha sett eller läst en enda film/bok har jag avverkat Förnuft & Känsla, Stolthet och Emma. Plus Jane Austen Bookclub och EN ung Jane Austen. Förstår inte att vad jag än gör blir jag helt insnöad på en sak i taget.