måndag, december 20, 2010

Saker jag missat (?)

  • Musikhjälpen på tv & radio (?). Jag har förstått, främst via twitter, att det varit något speciellt, men jag har inte haft tid och möjlighet att se och höra själv. Inte ens när självaste Glesbygd'n var med såg jag det.
  • Filmen Tron: Legacy. Jag vet faktiskt knappt vad det är, trots att den varit på omslaget på åtminstone en filmtidning i min ägo. Jag vet att det är en uppföljare på nån slags kultig sci-fi (Tron) från -82, och har dessutom förstått att soundtracket till den nya ska vara något speciellt.
  • Julstök. Jag vet att det är jul alldeles jättesnart och jag har ju beställt åtminstone några julklappar, men i övrigt känns det som att det är något som bara händer medan jag har huvudet någon annanstans. Och den korta stunden jag var på stan igår fick jag ingen julstämning what so ever. Visst blir det jul i år igen?
  • Alla tv-snackisar som det där med Plura, Tomas DiLeva (som kom in från kylan rekordsnabbt?) och Lillbabs eller det med bortskämda, halvvuxna kids som alla facebookade om en massa alldeles nyligen.
  • Tv-serien Våra vänners liv om manlig vänskap (?) som tydligen debatterats ur manrollsperspektiv (tyvärr hittar jag inte längre Maria Svelands ursprungsartikel), och som antingen är väldigt bra och nyskapande eller hopplöst tråkigt och inte så modernt som det vill tro.
Vad har jag mer missat? Nånting av vikt?

4 kommentarer:

Esteban sa...

Hej Sara. Gå till Google och sök på "dagens stjarngossar borde braka mer". I den första sökträffen, längst ner till höger (till höger om adressraden) står länken "cachad". Klicka på den så får du upp Maria Svelands artikel.

Sara sa...

Tack, länge leve cachade sidor! Lite konstigt att den inte ligger kvar annars med tanke på att det blev lite respons på den.

Mats sa...

Jag är rädd att DN inte tyckte om responsen och valde att lägga till en etta efter adressen för att rensa bland länkarna.

Sara sa...

Ah, kan så vara förståss.