fredag, april 16, 2010

Idéer sökes!

Så, köket nästan helt rent och blankt. Duktig Sara. Nu väntar bara högen med tidskrifter som jag sorterade ut från den tidigare högen med allt från räkningar till reklam, utskrivna jobbannonser, "viktiga noteringar" osv osv. Nu kvarstår frågan; vad gör man bäst med sina tidskrifter?

Jag tror att jag haft det här problemet sedan begynnelsen. Ett bevis för det är att mitt lägenhetsförråd till ganska stor del består av halvtrasiga tidksriftsamlare från IKEA fyllda med 90-talets tidskrifter. Och då har ändå många tidskrifter fått flytta till pappersinsamlingen vid någon av alla de flytter jag verkställt genom åren.

Hittills i den här lägenheten har jag haft en hylla i bokhyllan tillägnad tidskrifter men nu börjar det se mer än slarvigt ut. Så jag frågar mig; vad gör alla andra med sina tidskrifter? Hur gör du? Ge mig tips!

2 kommentarer:

Johan sa...

Lite svårt det där med tidsskrifter, sanningen är väl att när man väl har läst dem så kommer man inte att läsa dem igen, så vida det inte är någon speciellt intressant artikel...jag sparar de jag tycker har fina bilder, i fall man vill klippa och göra något kollage i framtiden. Annars så blir det nog pappersinsamlingen....skär lite i hjärtat, men ja..

Sara sa...

Nej, det är ju så sant. Speciellt gäller väl det "skvaltidningar" (typ Amelia som jag läser med blandat nöje).
Men, en del filmtidningar går jag faktiskt tillbaka i, inte minst Empire eftersom den skriver om filmer som har Sverigepremiär nästa decennium... Och Ordfront sparar jag väl delvis för att jag sällan hinner igenom hela tidningen (även om jag sällan råder bot på det senare heller). Osv. Så nån typ av förvaring behöver jag nog.
Men jag borde nog slänga mer än vad jag gör.