måndag, december 28, 2009

Nyårshets

Nyårsafton är på g och Anna och jag diskuterade på vår göra-stan-runda igår om det ändå inte är så att det är en "högtid" fast i fler föreställningar än vad självaste julen är. Man "måste" vara på ett party, helst av rang med glitterklänningar och kostym. Det ska ingå flådig middag och minst en måste bli för full alt ska oväntat hångel inträffa. Eller nåt. Är det inte lite så? Och inte bara för kidsen i 20-årsåldern utan även lite också för oss över 30? Med skillnaden att det då kanske hänger med lite barn i det hela också.

Själv har jag som vanligt inga stora planer. Jag har väl alltid varit lite halvanti. Inte ens att det är en rak motsats till julens inramade familjetvång har lyckats tilltala mig tillräckligt. Klart att det säkert skulle vara roligt med ett dunderparty, men nånstans känns det som att det smakar lite torrt. Fast jag kanske bara är avis.

Anna tycks vara villig att spendera det nya årsskiftet med mig, men jag har ingen aning om vad vi ska hitta på. Vi bestämde kort igår att det iaf råder "hummer- och nylonstrumpbyx-förbud" på vår aktivitet. Så, what to do?

Inga kommentarer: