måndag, december 21, 2009

När bussar blir vardagsrum

Resan hem igår gick iaf bra. Inga förseningar trots all snö. Men vi blev dock utan de 1-klassbiljetter som vi hade bokat på bussresan. En konstig sak att klaga på kanske, det känns lite bortskämt, men nu hade vi ju trots allt betalat för lite högre komfort som vi aldrig fick. Bussen vi blev hänvisade till hade nämligen ingen 1-klass alls. Så vi missade mer benutrymme, eluttag och gratis servering av macka och kaffe. Det fanns inget sånt alls på bussen vi hamnade på. Inte hela världen, jag vet inte om jag ids reklamera det eller inte.

Istället hamnade vi mitt i en familj. Efter oss klev en lite högljudd familj på och istället för att placera sig i ett begränsat område intill varandra satte de mormor framför oss, pappa bakom oss, mamma på andra sidan gången från oss och så hade de två mindre barn som typ sprang där emellan. Inga säkerhetsbälten på där inte, trots väglaget (och lagen). Sen pratade de med varandra över oss typ hela resan. M lyckades somna bitvis och jag försökte sjunka in i podradio med sådär resultat.

Den riktiga lyxen mötte oss på busstationen; Anna var så oerhört gullig och kom och mötte upp och skjutsade oss hem. Bäst på hela hemresan! Stort tack!

Inga kommentarer: