onsdag, december 16, 2009

Det löser sig! Väl?

Saker börjar ordna sig så snart kanske min stressnivå kan gå ner en bit och landa på en behaglig nivå. Jag for ut till huset och tjyvtvättade en massa igår eftersom jag glömt boka tid i stan. På köpet fick jag en överdos i kattgos, den sista före resan. M:s pappa är nu inbokad och kommer att vara hos kissekärlekarna när vi är borta samtidigt som lillasyster ville låna min lägenhet så inget boende blir tomt (tji fick ni inbrottstjyvar!).

Nu har jag dessutom fått klart att jag fått semester imorgon natt. Det har varit något av en mental stress. Först hörde jag ingenting, sen ingenting sen fick jag veta att det var okej bara för att upptäcka att jag fått semester fel natt. Men nu tycks allt vara som det ska så förhoppningsvis finns det en trevlig själ som intar min roll imorgon natt.

Idag måste jag skriva lite julkort. Egentligen tycker jag mest att det är dyrt och onödigt, men det är en trevlig gest till de som jag inte träffar så ofta. Det blir ett sätt att höra av sig på helt enkelt. Så några kort blir det. Dessutom ska jag försöka få iväg ett julklappspaket till storebror och hans familj så att det kommer fram före jul.

Inga kommentarer: