tisdag, december 29, 2009

Bokslut II

Egentligen skulle jag gått ut extra på jobbet inatt men vi lyckades ringa om varandra så länge att chefen hann hitta en annan. Känns ok det med även om pengarna hade suttit fint i januari.

Så istället har jag gjort lite bokslut; mest i form av att försöka få full koll på registret jag administrerar och göra en önskelista för detsamma inför året som kommer. Men jag har också utöver listan i förra inlägget försökt fundera över året som varit för min egen högst privata del.

Märkligt nog känns det lite blurrigt (i brist på andra ord). Som att jag inte minns så mycket och lite som att de senaste åren i allmänhet flyter ihop på nåt vis. Man kanske alltid säger/känner så, men faktum är att jag tycker att det här året gått väldigt fort. Så fort att jag igår när jag fyllde i nåt formulär höll på att ange en något högre ålder på mig själv. Som att jag redan är före min tid. Även 30-årsångesten tycks vara förbi och har istället ersatts med återkommande mentala påminnelser som alla börjar med "Jag är snart 35 och...". Det är ju nån form av utveckling iaf...

Ska 2010 bli året då undertecknad skapar lite verkstad och rycker lite plåster kanske? Plågsamt men frigörande med nya mål? Kanske kasta mig ut i lite osäkerheter, testa nya områden och försöka mala ner den negativa känsla som satt sig framför allt vad gäller jobbområdet det sista halvåret. Återfå mitt löjligt braiga tålamod, min envisa vilja och lite styrfart?

Inga kommentarer: