torsdag, november 19, 2009

Magsjuka, bara sådär?

Här sitter jag på halvsena timmen som vanligt och känner mig pigg (som i otrött) som en toklärka. Jag har dessutom i x antal timmar funderat över om det kan vara så att jag drababts av magsjuka, helt otippat. Det var ju svininfluensan som skulle ta mig...

Jag har känt mig frusen och konstig ett par dagar men tänkt att det berott på annat. Men idag efter att jag ätit lunch kom ett distinkt illamående som sitter i än. Och det var nog inte lunchen för M åt exakt samma och mår bra (eller ja, nu säger han att han mår illa men det kan vara "psykosocialt" som han sa i sin trötthet :). Magen bubblar runt likt en akvariepump och jag fryser som en galning.

Till saken hör att värre än såhär blir jag aldrig när jag får magsjuka, om jag alls får det. Det är tydligen inte en sjukdom som fastnar på mig. Det var bara snäppet värre när jag fick vinterkräksjukan den där underbara nästan-jul-veckan i december -06 (var det väl?) från jobbets kräkiga patienter. Fast då mådde jag inte illa lika ihållande som jag gjort nu. Crap.

Ja, bäst att hålla sig från folk ett par dygn då och sen hoppas på att allt är frid och fröjd när jag ska ut och jobba i helgen. Kräksjuka är inte direkt det man tar med till fikat just på mitt jobb.

Inga kommentarer: