fredag, november 27, 2009

Jag önskar mig en långsam helg

Apropå film och bio så hade jag faktiskt möjlighet att komma iväg på ett besök ikväll. En vän jag inte sett på länge frågade efter sällskap men jag var otrevlig nog att tacka nej. Inte för att jag inte ville utan för att jag är i det närmaste död. Drygt 50 timmar nattarbete de senaste sju dygnen och i stort sett samtliga jobbnätter har varit tunga och stressiga.

Inatt kände jag på allvar en stund att jag ville sätta mig i ett hörn och bara grina. Det är sjukt tungt att känna sig otillräcklig och ständigt ha en oro för vad som händer när man inte kan klona sig och ha koll på flera håll samtidigt. När jag utöver det upptäckte ett mer eller mindre akut sjukdomsläge på efternatten, ja då var det där lip-hörnet smått lockande. Men det var bara att köra på. Jag var arg imorse när jag gick hem över den bristande uppbackningen som varit trots att den tilltagande oron inte direkt kommit som ett brev på posten.

Jag hoppas verkligen att det blir lugnare inom kort. Och jag lovar att jag aldrig mer ska klaga på långsamma händelsefattiga nätter.

Inga kommentarer: