söndag, september 06, 2009

Själv är bästa kisse

Hm, jag tycker min mellankisse är speciell som dricker vatten ur vattenglas (helst alldeles nyupptappat så att hon sett mig göra det), men den här kissen har en helt annan taktik:


4 kommentarer:

Bloggerskan sa...

Är det inte ovanligt med katter som dricker färskt vatten? Eller har jag bara stött på udda katter som hellre dricker från under badkaret eller från vattenpölar utomhus?

Sara sa...

Njo, jag vet faktiskt inte säkert. Mina katter brukar också vara under badkaret och på andra ställen men ställer jag då fram vatten som de vill ha det går de dit istället. Men kanske är det nåt i sunkvattnet som lockar.
Min äldsta kisse slår dessutom med tassen på vattenytan innan hon dricker. Jag trodde först att hon såg illa men tydligen ska det vara nedärvt från kattraser som lever/levt där det kan finnas flugor och annat i vattnet. Men jag vet inte helt säkert om det stämmer.

Korpen sa...

Men så sött! och så praktiskt. Både dricka och tvätta ansiktet på en gång. Kissen kan säkert lära sig starta kranen också om den bara vill.

Borde visa denna filmen för min kisse som har lite vattenfobi.

Sara sa...

Absolut! Jag tror att mina kissar skulle undra vad det var för fel på den här kissens personal som gör att den måste bli blöt på det där viset... De här går ju knappt ut om det är dagg i gräset. :)