torsdag, september 10, 2009

Nytt samlarobjekt; hänglås

Idag har varit en duktig dag. Jag har småstädat lite i min lägenhet (som snart inte känns som min längre), fått lite pyssel gjort samt besökt simhallen. Jag lyckades pricka in en väldigt bra tid; jag hade nästan två banor för mig själv en stor del av tiden jag var där. Måste notera det för framtida besök.

Jag startade upp lite lugnt och simmade 30 längder (á 25m), vilket gick betydligt snabbare än jag räknat med. Skönt var det, men som sagt den där mp3-uppfinningen skulle vara välkommen. I övrigt var det mest vuxna med ganska små barn där, och de höll sig till den grunda bassängen. Jag lyckades alltså pricka in en tid då vare sig simklubben eller skolorna hade träning. Jag är nöjd.

Däremot hade de bytt ut alla lås på skåpen till inga lås alls, vilket innebar att man var tvungen att ha med ett hänglås. Något jag inte hade koll på. När jag köpte mitt lås i receptionen funderade jag på hur många gånger jag kommer att behöva göra det för att jag glömt det sablans hänglåset. Känns som att det är mycket ändå att komma ihåg. Men, de gör säkert pengar på semidementa besökare som jag. Frågan är om det är så mycket säkrare, vilket tycktes vara syftet. Jag räknar i vart fall kallt med att kunna ha hänglås-loppis om ett år eller så.

4 kommentarer:

Unknown sa...

Tips: Lås fast låset i bad-dräkten så följer det med även next time.

Sara sa...

Åh, punk!

Är du fortfarande arg på mig? Eller är det bara i min undermedvetna värld? :)

Unknown sa...

Arg? Undermedveten värld? Nu måste du förklara?

Sara sa...

http://saratanker.blogspot.com/2009/09/det-har-med-drommar.html

:)