måndag, september 07, 2009

Märklig dröm

Hm, vaknade upp ur en konstig dröm för en stund sedan. Jag drömde att jag glömt bort en viktig begravning som jag antagligen måste organisera och ringde i panik till nummerupplysningen för att få hjälp att hitta rätt florist i Umeå (men begravningen var i Linköping, vill jag minnas, dock lite oklart vems). Grejen var att de hade nån kändiskampanj på nummerupplysningen så det var Kjell Bergqvist (av alla människor) som svarade och det visade sig att han inte visste ett jota om att hjälpa till med nummer. Han hittade bara en massa nummer i Örebro som jag inte alls ville ha, och tiden tickade på.

Bilderna i drömmen skiftade mellan att jag stod på en trottoar och desperat försökte få Bergqvist att förstå vad jag ville, med bilder från begravningen där det stod en massa människor med gula rosor i små band kring handleden. Jättemycket barn var med men när jag gick fram till den grävda graven vaknade jag innan jag hann se vem vi alla sörjde. Mycket mysko.

2 kommentarer:

Unknown sa...

Men visst var det så att han skulle vara stand in i någon reklamfilm om någon reklamfilm för eniro, typ? Eller tvärtom.

Sara sa...

Hm...det kan hända att jag snappat upp det därifrån då. Minns inte, ser ju knappt på tv längre. Han var frustrerande okunnig i vart fall :)