lördag, december 06, 2008

Lugn lördag

Jaha, nu är det ungdomsfritt här igen. Bara jag och den gamle mannen samt några pensionärskatter kvar. =)

Tanken var att vi skulle köra tjejerna till bussen efter bion, men deras antagande; att det skulle gå en buss till Robertsfors efter halv nio en lördagskväll, visade sig felaktig. Sista gick kvart över åtta. Riktigt dåligt, måste jag säga. Alldeles dött på busstationen. Bor man utanför stadsgränsen ska man tydligen inte kunna ta sig in och ut ur kommunen med kollektivtrafiken. Inte ens den tidiga bion hinner man med. Ytterligare ett tecken på att det står lite illa till med kollektivtrafiken i länet.

Så det blev till att köra tjejerna. 13 mil tur och retur. Men det gick bra. Det spelade ingen roll, roligt att de hade det kul mest. Och de verkade nöjda med filmen dessutom. Lite tomt här nu, men det har varit kul att rå om henne en stund iaf.

Vi har efter hemkomst druckit glögg med rom och sett på nån konspirationsteori om Lockerbie på kunskapskanalen. Men nu blev det som brist på kul saker. Förvisso börjar 28 dagar senare på sexan nu, men den har vi ju sett ett par gånger. Har ni inte gjort det så se den gärna, den är bra. Uppföljaren likaså. Jag kan också rekommendera Jackie Brown, en av mina Tarantino-favoriter som börjar om en stund på trean eller Tic Tac som redan börjat på femman. Vi hittar nog nån ny film att se på.

Inga kommentarer: