torsdag, december 25, 2008

Juldagsdimma

Somnade före åtta imorse och vaknade först när klockan ringde, kvart i fyra. Kändes som att jag sovit en kvart ungefär. Men nu känns det lite bättre när jag aktiverat mig en stund. Men jag har allt en del dimma i huvudet.

Mattias sitter i köket och spelar WoW med min systerson via skype och har samtidigt hjälpt mig att göra potatisgratäng som nu står i ugnen. Med dimma i huvudet tenderar jag att göra saker i fel ordning ibland, så handledning i köket är bra. Åtminstone minskar det risken för fler storbränder i Umeå... (Otäckt med den där branden, även om vare sig människor eller djur verkar ha kommit till skada. Men bränder är läskigt.)

En natt till på jobbet. Jag lät min kollega D se midnattsmässan på tv igår natt så ikväll ska jag se Bad Santa. Inte för att det verkar vara världens bästa film, men för att det verkar vara det enda vettiga vid den tiden. Det lär antagligen vara roligare än mässan iaf. Det var bra timat av Johan att komma förbi just vid mässan så att jag fick lite underhållning medan den stod på. =)

Och så får vi hoppas att det är lite lugnare ibland patienterna inatt än det var igår.

Inga kommentarer: