fredag, december 05, 2008

Bra start på en säkert trevlig myshelg

Hemma. Med hjälp av bil. Så lyxigt har det inte känts på länge. Och jag var minsann lite miljömedveten trots allt, jag tog min kollega som medpassagerare halva vägen båda sträckorna. Sådetså.

Konstig natt, känner mig inte riktigt nedvarvad. Fick bra feedback av dagpersonal på morgonen iaf. Kändes bra. Goda omdömen efter omhändertagandet av dödsfallet igår natt och det känns bra. Det är ändå en sån grej som det är gott med lite beröm efter. Det är ju lite speciellt. Tycker själv att hon såg fin ut när det var klart, men att anhöriga var nöjda känns viktigt. Som nattpersonal har man nästan bara anhörigkontakt vid dödsfall och den här gången fanns det inga så närstående att de var på plats under natten så det blev indirekt. Men jag kunde lämna jobbet nöjd nu på morgonen iaf och det är väl en bra start på helgen (som börjar i eftermiddag för mig eg men förskott är bra).

Lillasyster tycks komma på besök i eftermiddag. Det flaggades för det för nån dag sedan men det var osäkert då. Nu verkar det bli av och jag ser verkligen fram emot det, även om det bara blir ett dygn av intensivt systermysande. Dagens tant-systerfråga är alltså: vad har hon för färg på håret den här gången? =)

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lila? :P

/Johan

Sara sa...

Haha, det rätta svaret är svart med mörkröd lugg och nacke. =)