lördag, december 06, 2008

Att förleda de yngre...

Vet inte om det är en bra sak eller inte men lillasyster såg att jag var på facebook och la till sig där också. Facebook är ju inte en gåva egentligen, men ja. Det har sina poänger. Och jag är ju där, så vad kan jag egentligen säga?

Bea och jag har varit på stan en sväng. Precis som resten av norrland, kändes det som. Det var nästan kö in i vissa butiker. Ganska hysteriskt. Vi orkade inte så länge. Vi spanade in Crumpler-väskor på fotohörnan också en sväng innan själva stan. Hon önskar sig en sån dataväska till jul/födelsedagen. Tänkte att jag kanske skulle försöka besöka Crumpler store i Sthlm när jag är där nästa vecka. Inga billiga väskor, men väldigt praktiska och hållbara. Mattias har ju haft en sån (som jag mest snattar) i ett par års tid nu. Om jag får med mig bröderna att gå ihop så blir det inte så farligt.

Nu väntar vi på att åka efter sushi. Det var så mycket folk där när vi var på stan att take away hade minst 30 minuters väntetid så det var smidigare att beställa till en viss tid och hämta istället. Ser fram emot det, är ju ingen sushi-ätare annars. En gång i Sthlm för kanske 7 år sen eller nåt, annars aldrig. Men det blir ju vegetarisk då, inte så mycket rå fisk för mig och Matte. Ska bli spännande.

1 kommentar:

Anonym sa...

Oj, Bea har blivit en gothare hehe :D

Så ni har provat sushi nu, tycker jag var en riktigt bra idé. Hoppas jag du också tyckte nu i efterhand.

Kan tänkas att det blir lite nätter vakna nu med en liten palt så jag har bunkrat med några filmer för vakna nätter. Bland annat en datoranimerad Resident Evil film, "Eden Lake" och den efterlängtade "My Name is Bruce" (Bruce Campbell ftw!) :D

/Johan