onsdag, september 24, 2008

Resebesvär

Efter en del pusslande tycks det som att jag fått ihop att samtliga syskon kan ha urnsättning nästa helg, första helgen i oktober. Nu gäller det bara att pastorsexpeditionen tycker lika. Men de har bara telefontid två timmar om dagen några enstaka dagar i veckan, inte onsdagar tydligen. Lite kort om tid, men nästa helg som alla kan är mitten av november, möjligen och det känns sent.

Satt och försökte hitta ett alterntivt ressätt än att köra bil, mest för att det skulle vara skönt att slippa köra, men det tycks ju vara omöjligt. Vi blir väl tre, om Mattias och lillasyster följer med, men även om jag inte räknat med henne i de andra alternativen tycks det ekonomiskt vara helt uppåt väggarna. Jag har provat kombinera buss, tåg och flyg på alla möjliga och omöjliga sätt, men landar ändå på drygt 6000kr för två vuxna resenärer mellan Umeå och Alvesta alt Växjö. Helt absurt, skulle jag vilja säga. Det är billigt att åka buss till Stockholm, och skapligt pris att flyga därifrån till Växjö, men tiderna funkar inte ihop alls. Jag tror att det billigaste alternativet just nu är att ta ett lågprisflyg till London och ett dito tillbaka, men till en annan ort då. Men ska jag nån gång åka till London vill jag ju åka till London och inte hamna i Alvesta... tror inte det är riktigt samma upplevelse.

2 kommentarer:

bl00m sa...

Jobbig resa på alla sätt och vis kan jag föreställa mig.Billigaste varianten kan vara buss t o r Stockholm och sen hyra bil genom t.ex. hertz helgerbjudande för resten av sträckan. Borde landa på en resekostnad på under 3000 kr totalt. Sen kan man lägga till en klimatkompensation också.

Sara sa...

Tack för tipset! Ska kolla upp det.